Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Meet-up: Ecosysteem missie naar Indonesie

19 maart 2019 | 15:00 - 17:00

Gratis
Afgelopen oktober bezocht een delegatie uit Bandung Nederland op zoek naar inspiratie en ervaring voor de door hen op te richten private incubator. Aan het einde van het bezoek aan Nederlands incubatoren en accelerators is het idee ontstaan een bijeenkomst in Indonesie te organiseren om kennisdeling met de het nog jonge start-up ecosysteem aldaar verder vorm te geven. 

Bali Summit: Give & Take

Dit idee is door Erno de Korte (founder PLLLLus.org) opgepakt en verder uitgewerkt tot de Bali Summit. Als één van de samenwerkingpartners willen jullie vragen mee te denken over de invulling van het programma om kennisdeling en samenwerkingskansen te optimaliseren. De Summit zal plaatsvinden van 20 t/m 25 oktober 2019 op de zuidelijke punt van Bali. Zoals je in deze flyer kan lezen biedt het concept voor de Summit alle ruimte om nader in te vullen.

Heeft het Nederlandse Start-up ecosysteem exportwaarde voor Indonesië?

Het basisidee is dat er in Nederland zoveel ervaring is met het stimuleren en faciliteren van ondernemerschap en innovatie dat het overbengen ervan aan collega’s in Indonesie en andere landen waardevol is. Misschien is dit zelfs aanleiding om er een handelsmissie van de maken? Om er het beste van te maken zullen we goed moeten samenwerken. Daarom organiseren we op dinsdag 19 maart 15:00-17:00 een bijeenkomst in Den Haag, waar we te gast zijn bij The Hague Tech; graag aanmelden bij Pim de Bokx (pim@dutchincubator.nl).

Tot de 19e maart .. op weg naar Indonesië!

Pim de Bokx (DIA), Erno de Korte (Bali Summit) en Gerrit Jan van ’t Veen (World Startup Factory)

Gegevens

Datum:
19 maart 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , ,

Locatie

The Hague Tech
Juliana van Stolberglaan 10
Den Haag, 2595 CL Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

DIA – Dutch Incubation Association
WorldStartup
Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative