Taiwan Business Day 2016 – Maak je innovatie in Taiwan

Voor de vijfde keer helpt DIA met Taiwan Business Day, met het idee dat als het gaat om internationale expansie een innovatieve start-up of scale-up beter bij het onderbelichte Taiwan terecht kan dan het populaire China. Dit keer met een focus op de outsourced maakindustrie (OEM, RPM) die in Taiwan uitgevonden is ‘van Fablab tot Foundry’. Informatie en contacten voor incubators en accelerators die internationalisatie serieus nemen.

Elk jaar laat TGN een aantal (Nederlandse) ondernemers aan het woord die kunnen uitleggen wat de voordelen van Taiwan zijn. Dit jaar een bijzondere onderneemster die ook lange tijd in ons vakgebied actief is geweest; Nettie Buitelaar van de biotech startup BiosanaPharma, in haar vorige functie manager van incubator Biopartner in Leiden. BiosanaPharma kan ondermeer bogen op Aziatische investeerder die zij via organisator TGN (Taiwan Globalization Network) heeft gevonden. Daarnaast spreekt Thierry Bouffioux (België) die als investeerder en als ondernemer ervaring heeft met innoveren samen met Taiwanese bedrijven.

Utrecht & Taichung

TGN organiseert Taiwan Business Day 2016 samen met EBU (Economic Board Utrecht regio) en IDIPC (Ontwikkelbedrijf Taichung regio). Beide regio’s presenteren hun voorzieningen en faciliteiten voor innovatieve bedrijven. In Taichung zijn bijvoorbeeld DAF, Giant en Philips actief in Utrecht HTC en Asus. Uit Taiwan komt een delegatie van 47 ondernemers, pers en medewerkers van de gemeente Taichung en IDIPC naar Taiwan Business Day, de delegatie wordt geleid door de Burgemeester van Taichung de dynamische Chia-Long Lin die het vizier nadrukkelijk op internationalisatie naar Europa heeft gelegd. TGN directeur Valerie Hsu is uitermate trots op het feit dat deze hooggeplaatste persoon zo’n belangrijke bijdrage aan Taiwan Business Day wil leveren.

Netwerkborrel

Zoals zo vaak worden de mooiste kansen gecreëerd tijdens de netwerkborrel, waarvoor (minimaal) een uur is ingeruimd. Als u wensen heeft om bepaalde mensen te ontmoeten kan TGN een afspraak voor u maken. U dient dit minimaal 5 dagen van tevoren door te geven aan tgn[at]taiwanglobalisation.net

 

Programma & Tickets (ENG): http://taiwanglobalization.net/event/taiwan-business-day-2016-in-utrecht

DOWNLOAD flyer Taiwan Business Day 2016

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative