Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Get in the Ring | Internationale Finale – Rotterdam @GEWNL

21 november 2014 | 18:00 - 20:00

€96.04

De internationale finale van het in 64 landen uitgevoerde Get in the Ring programma is dit jaar in de Rotterdamse Van Nelle Fabriek. 8 van de beste startups in de wereld, zij hebben na nationale finales ook regionale finales gewonnen in Afrika, Azië, Oost-Europa, West-Europa, Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika of Zuid-Europa, zullen de strijd aan gaan om de hoofdprijs van € 25.000.

Het doel van Get in the Ring is om startups ervaring en zichtbaarheid te geven door hen een wereldpodium te bieden waardoor zij in contact komen met investeerders en een schare fans kunnen verzamelen.

Tijdens de finale zullen de startups vier keer tegen één andere startup strijden – over vijf ronden zullen zij door investeerders gejureerd worden. Voor een groot publiek en fans zullen zij strijden voor investeringen. Hun doel? De wereldkampioen van Get in the Ring worden.

Deelnemen is een hele ervaring, een mooie afsluiting van de Global Entrepreneurship Week.

Meer info: http://getinthering.co/events/internationalfinal/

Organisator: Elbert Stoof, Erasmus Centre for Entrepreneurship – elbert@gitr.co

Gegevens

Datum:
21 november 2014
Tijd:
18:00 - 20:00
Kosten:
€96.04
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,
Site:
http://getinthering.co/events/internationalfinal/
Comments
2 Responses to “Get in the Ring | Internationale Finale – Rotterdam @GEWNL”
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] Get in the Ring is wereldwijd een hoogtepunt van de Global Entrepreneurship Week en daar mogen we als Nederlands heel trots op zijn, want dit is een geheel Nederlands initiatief van ECE – Erasmus Centre for Entrepreneurship! Belangrijke reden dat het vanaf de eerste keer in 2011 meteen een zogenaamd ‘Featured Event’ is geworden is vanwege het ontzettend mediagenieke karakter. Dit jaar is door duizenden startups uit 64 landen via 8 regionale finales 8 van ’s werelds beste ondernemers afgevaardigd naar het wereldkampioenschap in Rotterdam. Geheel in stijl zal de Van Nelle Fabriek zijn omgebouwd tot een boksarena. Een hoogtepunt dat je niet mag missen op vrijdagavond! DIA-leden en deelnemers aan Dutch Incubation Forum 2014 hebben een kortingscode ontvangen – mocht je die kwijt zijn mail ons dan. MEER INFO & REGISTRATIE […]CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative