Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bali Summit 2019

20 oktober 2019 | 17:00 - 25 oktober 2019 | 15:30

v.a. €795

Education, Incubation and Acceleration to have smarter entrepreneurs

Van 20 tot en met 25 oktober zullen rond de 40 mensen uit drie continenten (Afrika, Azië en Europa) elkaar ontmoeten op Bali. Naast professionals uit het startup ecosysteem (incubators, accelerators, centres for entrepreneurship, ed.) zullen er ook HiPo’s (hoogwaardig talent), ambitieuze ondernemers, investeerders, corporates en overheidsmensen meedoen. Er zijn inmiddels (juli) aanmeldingen uit Zuid-Afrika, Uganda, India, België, Nederland en natuurlijk Indonesië binnen. Het belooft een echte ‘meeting of minds’ te worden op het paradijselijke Bali.

Programma Let’s build a local sustainable incubator in 3 days!’

Het programma van 5 dagen biedt veel ruimte voor interactie en bijdragen van deelnemers. De Bali Summit wil ieder de kans geven kennis te delen en inspiratie op te doen in een informele sfeer. Daardoor ontstaat een voedingsbodem voor het maken van plannen en gezamenlijke initiatieven die ten goede komen aan ondernemende talenten. Zeker in snel ontwikkelende landen, zoals Indonesië, is er veel behoefte aan kennis, ervaring en goede voorbeelden van aanpakken en methodes die zich al hebben bewezen zodat zij een inhaalslag kunnen maken. Ondernemerschapsonderwijs en start-up support staan er nog vaak in de kinderschoenen. De Bali Summit vraagt de participanten mee te werken aan het ontwikkelen van een incubator programma dat eenvoudig lokaal ingebed kan worden in ontwikkelingslanden. Daarbij gaat het niet alleen om een incubatieprogramma maar ook om ondernemersonderwijs, acceleratie en de rol van financiers, bedrijfsleven en overheden dat daaraan gerelateerd is. Met behulp van dag thema’s wordt het ontwerpproces gefaciliteerd.

Waarom de Summit op Bali?

Op Bali is het meest dynamische internationale entrepreneurial ecosystem in Indonesië (sommigen zeggen zelfs Azië) ontstaan. Dat is zo ontstaan doordat het een paradijselijk eiland is dat veel zogenaamd Nomadic Entrepreneurs aantrekt. Die zijn zelf netwerken, hubs, incubators en accelerators gaan ontwikkelen. Dat heeft weer de aandacht van investeerders, bedrijfsleven, universiteiten en overheden getrokken. Het heeft inmiddels een dusdanige substantie gekregen dat het een zeer vruchtbare locatie is geworden voor internationale startups die de wereld willen veroveren. Dus niet alleen een paradijselijke locatie om bij elkaar te komen maar ook inspirerend voor het doel waarvoor we samenkomen: de ontwikkeling van startup ecosystemen in ontwikkelingslanden waarvoor internationale expertise en netwerken worden ingezet.

Tot ziens op Bali Summit 2019!

Locatie: Prama Sanur Beach Bali *****

Voor onderstaande All-inclusive pakketten geldt het volgende:

  • Op zondag 20 oktober halen we u op op het vliegveld in Bali en brengen u naar het hotel.
  • U verblijft gedurende vijf nachten in één van onze Superior Rooms.
  • Alle eten en drinken binnen het programma zijn bij de prijs inbegrepen.
  • Na het einde van het programma op vrijdag 25 oktober, om ca. 15:00, brengen wij u ook weer terug naar het vliegveld.

GOLD

€ 1.495 p.p.

gebaseerd op eenpersoonsgebruik van een Superior Room

PLATINUM

€ 1.995 p.p

GOLD plus sponsoring van een ambitieuze ondernemer uit een ontwikkelingsland om gratis deel te nemen.

SILVER

€ 795 p.p.

gebaseerd op gedeeld gebruik van een Superior Room

Geef uw voorkeur door aan Erno de Korte (mail@ernodekorte.net) samen met uw contactgegevens.

Optie: Wilt u uw partner meenemen? Dat kan voor een toeslag van € 150,00 voor 5 nachten.
Groepen: vraag ons om speciale groepstarieven.
De genoemde prijs dekt kosten hotel, eten & drinken, transport en organisatie van de Summit. In vergelijking met gebruikelijke tarieven van € 400-500 p.p.d. een scherp aanbod. Mogelijk kunt u gebruik maken van een missievoucher, zie hiervoor de website van RVO.

Missie en delegatie uit Nederland

DIA organiseert een missie naar Indonesië voor deelnemers uit het Nederlandse ondernemende ecosysteem die het beste uit Nederland inbrengt tijdens de Summit en verder bedrijfsbezoeken zal brengen aan Indonesische collega’s als Hubud en voor de deelnemers die daarvoor hebben gekozen afspraken met persoonlijke geselecteerde vertegenwoordigers. Voor de missie worden ook een 3-tal scale-up ondernemers geselecteerd.  = Meer info en registratie =

PUM is een organisatie die ervaren ondernemers en managers uitzend om MKB-ondernemers in ontwikkelende landen te helpen hun bedrijf te verbeteren en laten groeien. Ze verzorgt zo’n 2.000 missies van 2 weken per jaar. PUM heeft een aantal jaren terug een incubatorprogramma opgezet met het doel incubators en andere startup support programma’s in ontwikkelingslanden te ondersteunen. Een aantal PUM experts helpt met de organisatie van de Summit en werken momenteel aan het organiseren van een delegatie van PUM experts en PUM incubator klanten om del te nemen.  = Meer informatie =

 

 

Gegevens

Begin:
20 oktober 2019 | 17:00
Einde:
25 oktober 2019 | 15:30
Kosten:
v.a. €795
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Locatie

Prama Sanur Beach Resort
Jalan Cemara Sanur, Sanur Kauh, Denpasar Sel.
Kota Denpasar, Indonesië
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Pllllus.org
Bekijk de site van Organisator
Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative