Broeierig #DIF16 Dutch Incubation Forum 2016 Amsterdam geslaagd

… maar de goede indruk blijft, een basis om op door te bouwen.

Wegens het slechte weer was het niet voor iedereen mogelijk om naar Amsterdam te komen, een aantal van de 40+ deelnemers kwam ook laat aan … zodoende opende VC-investeerder Jan Vorstermans (ex-Telenet nu VentureWise) een beetje later dan gepland het Dutch Incubation Forum 2016.

Get Funded 3.0 – Alternatieve Financiering voor startups, incubators en accelerators

Jan Vorstermans maakte van de gelegenheid gebruik om de deelnemers uit de tent te lokken met vragen als “Selecteren we wel de juiste startups voor incubatie en acceleratie?”. Elmer de Boer van Eneco Innovation & Ventures betoogde dat geld geen uitdaging is voor startups in de energie- en cleantech sectoren – daar is regelgeving, toegang tot infrastructuur en klanten een veel grotere uitdaging. Volgens Jamie Burke liggen de uitdagingen voor Blockchain startups vooral in het vinden van goede product-markt fit, mede omdat je de markt nog erg moet opvoeden over de problemen die je met Blockchain technologie kan aanpakken.

Funding and Ecosystems for Startups from DIA – Dutch Incubation Association

Na de heftigste regenval in decennia steeg de temperatuur die dag tot boven de 25 graden, het werd behoorlijk broeierig. De mensen die uit binnen- en buitenland waren gekomen om deel te nemen waren erg te spreken over de kwaliteit van sprekers, de diversiteit van invalshoeken rond het thema GET FUNDED 3.0 en de mogelijkheden om nieuwe collega’s te leren kennen zo lieten zij bij de netwerkborrel weten.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative