YEAH! nu ook in Assen en Emmen

Incubators
De incubator ‘Assensor’ in Assen is volledig toegespitst op ondernemers die innovatief zijn in de toepassing van sensortechnologie. Ondernemers in de YEAH! Incubator in Emmen kunnen gebruikmaken van de hoogwaardige IT infrastructuur die YEAH!, in samenwerking met haar partners Internet Valley en Zuid-Oost Drenthe Internet Exchange (ZOD-IX), aanbiedt.

Unieke samenwerking
De incubators in Assen en Emmen komen voort uit een unieke samenwerking tussen het bedrijfsleven, kennisinstellingen en gemeentes. Beide incubators hebben elk hun eigen thema en zijn gevestigd in het pand van het HIT (Hanzehogeschool) en de Kenniscampus Emmen (Stenden Hogeschool). Volgens de directie van YEAH! kunnen ondernemers van de samenwerking met de Noorderlijke hogescholen alleen maar van profiteren: “de samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven leidt vaak tot nieuwe inzichten en kansen voor beide partijen.”

De YEAH! incubators worden geopend door de wethouders Economische Zaken van Assen en Emmen. Die tijdens een live videoverbinding gezamenlijk de openingshandeling zullen verrichten.

zie: www.incubatoryeah.nl

Faciliteiten voor jonge ondernemers

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative