UBI Global & DIA samen voor betere incubatie

In maart 2019 heeft de Dutch Incubation Association (DIA) een samenwerkingsovereenkomst gesloten met UBI Global – de internationale innovatie community die bekend staat om zijn jaarlijkse benchmark met incubators en accelerators. Omdat zowel DIA als UBI zich sterk maken voor de verder ontwikkeling van de professionaliteit en performance van start-up support programma’s is afgesproken elkaar te gaan versterken.

Waarom UBI Global?

UBI Global is in 2013 opgericht in Stockholm, en heeft naam gemaakt met de jaarlijkse ‘World Benchmark Study of Business Incubators & Accelerators‘ . UBI Global houdt zich bezig met advisering en matchmaking om het innovatiesysteem te helpen verbeteren. In 2019 heeft ze haar online innovatie community UBI Connect gelanceerd om het innovatie ecosysteem wereldwijd inzichtelijk te maken en netwerken tussen professionals in onze sector makkelijker te maken. Leden van deze wereldwijde community incubators en accelerators wordt hiermee nog waardevoller.

Basis lidmaatschap is gratis, er is ook een Pro lidmaatschap. Zie voordelen op de website van UBI Global

Activiteiten i.s.m. DIA

  1. DIA en UBI zullen samenwerken om de Nederlands deelname aan de Benchmark te verhogen naar minimaal 15 deelnemers.
  2. UBI zal naar aanleiding van de benchmark in 2019, inzicht geven in hoe het Nederlandse ecosysteem presteert t.o.v. de internationale prestaties (mits er minimaal 15 deelnemers zijn).
  3. DIA zal vertegenwoordigd zijn op het jaarlijkse World Incubation Summit en zal zijn best doen zoveel mogelijk professionals uit Nederland hiervoor te interesseren. DIA-leden krijgen 10% korting hiervoor (verzoek aan ons mailen).
  4. DIA zal UBI uitnodigen voor DIA events.
  5. UBI en DIA zullen samenwerken relevante kennis- en onderzoeksvragen te verzamelen.
  6. DIA en UBI werken samen om start-ups bij Nederlandse incubators en accelerators te matchen met Corporates en Investeerders.

DIA leden hebben een streepje voor!

Nog niet lid van DIA? Kijk hier wat de voordelen zijn en hoeveel het kost om je programma te promoten.

MEER INFO op de Partnerpagina UBI Global

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative