Start-up Campus opent vestiging Haarlem

Op donderdag 18 juni 2015 wordt de Start-up Campus van Hogeschool Inholland aan het Klein Heiligland in Haarlem officieel geopend door wethouder Joyce Langenacker. Je bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.
Bij de Start-up Campus krijgen ondernemende studenten de kans om een onderneming op te zetten en uit te bouwen. Inholland werkt hierin samen met Amborio, een bureau dat zich richt op het begeleiden en coachen van (startende) ondernemingen. Ook in Diemen is een Start-up Campus gevestigd waar Hogeschool Inholland en Amborio gezamenlijk ondernemende studenten begeleiden en faciliteren.

De Start-up Campus is gekoppeld aan de afstudeerrichting ‘Business en ondernemen’ van de opleiding SBRM (Small Business & Retail Management, inmiddels opgegaan in de opleiding Business Studies). Zo heeft SBRM-student Justin Losekoot zijn onderneming Sneakerdelux (sneakerdelux.com) aan het Klein Heiligland gevestigd, en ontwikkelt hij zijn business strategy mede met behulp van coaching door Amborio en brainstormsessies in de Start-up Campus. Maar ook ondernemende studenten van andere opleidingen en Haarlemse ondernemers zijn welkom om gebruik te maken van de kantooromgeving. Een van de doelstellingen van de Campus is namelijk om samen te werken in ondernemen.

VOORPROGRAMMA
16.00 uur     Pitches door studenten Business Studies

OPENING EN NETWERKBORREL
17.00 uur  –  Welkomstwoord door Frank ’t Hart, manager domein Business, Finance & Law, Hogeschool Inholland
17.05 uur –  Bekendmaking en presentatie winnende pitch
17.15 uur –  Officiële openingshandeling Start-up Campus door Joyce Langenacker, wethouder Economische Zaken (o.m.)

Het programma wordt rond 17.30 uur afgesloten met een netwerkborrel in samenwerking met Young MKB, waarbij je onder het genot van een hapje en een drankje kunt napraten met studenten, docenten en ondernemers.

Praktische informatie:
Datum: donderdag 18 juni 2015, van 16.00 – 19.00 uur
Locatie: Klein Heiligland 84, Haarlem. www.destartupcampus.nl

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative