Ondernemen in de regio: zo werkt dat!

Bezoek de drie innovatie-hubs: Delft, Rotterdam & Zoetermeer op 18 maart, 2016

Op vrijdag 18 maart, 2016 heb jij de mogelijkheid om drie plekken te leren kennen om jouw onderneming te starten. Schrijf je nu in voor de TOUR, stap in de bus en maak kennis met ondernemerschap in de regio. Schrijf je nu in via: aanmelder.nl/tour

Het programma:

13.00  YES!Delft (Delft) – welkom & introductie
13.20  In de bus – Mix & Match
14.00  RDM Makerspace (Rotterdam) – Innovation Experience
15.00  In de bus – Mix & Match
15.45  Dutch Innovation Factory (Zoetermeer) – Co-creatie en speeddating
16:45  In de bus – stand-up pitch
17:30  YES!Delft (Delft) – Cocktail-pitch-party
19:00  Einde programma

Bij RDM Makerspace in Rotterdam zullen we niet alleen langsgaan bij een Robotica startup en de drone zone, maar er wordt ook informatie verstrekt over de ontwikkelingen op het gebied van 3D printen en kunt u zelf aan de slag met de workshop ‘The Internet of Things’.

De Dutch Innovation Factory in Zoetermeer heeft snelle sessies opgezet waarbij u student-ondernemers en ondernemers van de incubator Crossspring zult ontmoeten. Jullie zullen je passie delen: ondernemerschap. Waarom willen jullie ondernemen en welke uitdagingen komen jullie tegen?

YES!Delft heeft een rondleiding verzorgd, waarbij u een kijkje in de keuken krijgt bij deze incubator waar meer dan 70 bedrijven werken aan hun technologische oplossingen. Het programma eindigt hier met een Cocktail-Pitch-Party waarbij deelnemers van het Launch Lab Programma* hun pitch zullen testen. U stapt in de rol van investeerder, klant of partner waarbij u feedback kunt geven op deze pitches!

Schrijf je nu in op aanmelder.nl/tour

 

*Launchlab is het drie maanden programma van YES!Delft waar ondernemers hun idee valideren en werken aan een business model.

 

Ontwikkel jouw technisch idee tot veelbelovende start-up: www.yesdelft.nl/msl

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative