Nieuw lid: IDEA Center

Als beginnend ondernemer heeft u het al druk genoeg! Wat is er nu beter dan een organisatie die u de secundaire activiteiten uit handen neemt en uw bedrijf bevordert in de groei. IDEA Centers kan u deze dienst aanbieden. Wij bieden u een kleine kantoorruimte (vanaf 20 m2) tegen flexibele voorwaarden met ondersteunende diensten en toegang tot een ondernemersnetwerk.

U huurt bij IDEA alleen de functionele ruimte, dit is dus alleen de werkplek. Dit levert u een aanzienlijke besparing op uw huurkosten, omdat u geen kosten heeft voor de verkeersruimte, toiletten, receptie en wachtruimte. Bij IDEA kunt u van deze ruimten gewoon gratis gebruik maken. IDEA hanteert een flexibel huurbeleid, dit betekent dat een uitbreiding van uw kantoor of inkrimping altijd bespreekbaar is en uw minimale huurtermijn is maar drie maanden.

De standaard ondersteunende diensten bestaan uit receptiehandelingen, beveiliging, postbehandeling, afvalverwerking, schoonmaak, internetvoorziening en parkeervoorzieningen. Er is consultancy ondersteuning mogelijk op het gebied van interim management, juridisch, financiën, HRM of marketing en sales.


IDEA Centers is aangesloten bij een internationaal netwerk van incubators. De ondernemer die is gevestigd in een IDEA Center heeft de mogelijkheid om via bevriende incubators zijn product op de internationale markt te zetten. IDEA beschikt ook over een nationaal investeerdernetwerk, dit netwerk kan zorgen voor risicokapitaal. Naast al deze kontakten heeft een huurder van IDEA ook een direct voordeel dat er verschillende starters om hem heen gevestigd zijn. Netwerken met huurders onderling is aan de orde van de dag in een IDEA Center.

Ervaringen met startend ondernemerschap worden hier gedeeld en versterkt. info: www.ideacenter.nl

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative