Nederlandse start-up rolt game uit op innovatiecongres in Brazilië

Het Nederlandse bedrijf Innovative Dutch giet een deel van een evenement voor Braziliaanse start-ups in een nieuwe vorm met behulp van een door hen ontwikkelde game. De wedstrijd vindt plaats op Campus Party Brasil, een grootschalig innovatiecongres in Sao Paulo van 3-7 februari.

 De Campus Party is een serie conferenties over innovatie & ICT. In Sao Paulo wordt het evenement voor de 8e keer georganiseerd. Er zijn jaarlijks zo’n 150.000 bezoekers en 8000 campusieros: studenten en ondernemers die een week lang deelnemen aan verschillende wedstrijden en workshops. Van deze 8000 deelnemers zijn 200 veelbelovende start-ups geselecteerd. 45 van hen nemen deel aan de Innovation Management Game van Innovative Dutch.

De Nederlandse start-up is hiertoe een samenwerking aangegaan met SEBRAE, de Braziliaanse dienst voor het MKB en hoofdsponsor van de Campus Party. De finale van de wedstrijd vindt plaats op zaterdag 7 februari 2015 in de Sao Paulo Expo. “We zijn met SEBRAE in gesprek over uitbreiding van onze activiteiten in Brazilië. Het feit dat SEBRAE 8,5 leden heeft biedt Innovative Dutch een mooie kans. Met dit evenement trappen we onze samenwerking af.” aldus Jan Spruijt, oprichter & CEO van Innovative Dutch. Alle deelnemers krijgen een deelnamepakket van de Nederlandse Ambassade en de winnaars krijgen onder andere een interview met de ‘Canadian Angel Investor of 2014’ en innovatiedirecteuren van Google en KLM.

Over Innovative Dutch

Innovative Dutch ontwikkelt serious games for serious professionals. Innovative Dutch doet dit met name voor hogescholen, universiteiten en grote organisaties. Het bedrijf is in 2012 opgericht en draait een groeiend aantal games in verschillende landen. De oprichter, Jan Spruijt, is tevens Director of Studies van de innovatieopleiding Advanced Business Creation aan Avans Hogeschool

Meer informatie

http://www.innovativedutch.com/nederlands-innovative-dutch-gaat-naar-brazilie/?lang=nl

http://www.campus-party.com.br/

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative