Met Prins Constantijn naar CES Las Vegas?

Bent je een innovatieve tech start-up en op zoek naar wereldwijde kansen? Of bent je klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met innovatieve en high-tech producten? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar de Consumer Electronics Show (CES) van 8 t/m 11 januari 2019.

 

Nederland presenteert zich op de CES met een Holland Paviljoen met ruimte voor start-ups. De beursdeelname richt zich op het versterken van de positie van Nederlandse start-ups  op de Amerikaanse markt.

 

Voor welke Start-ups?

Als start-up ben je actief in een van de vele technologiegebieden die vermeld staan op de CES website. Ieder jaar kiest beursorganisator Consumer Technology Association (CTA) daarbinnen een aantal thema’s, die extra belicht worden in o.a de mediacampagnes die voorafgaand aan de CES op globale schaal worden uitgevoerd. Voor 2019 heeft de CTA voor de CES als specifieke thema’s gekozen: Tech4Good, Sports Technology, Robotics & AI, Resilient Cities, Enterprise marketplace (B2B), E-commerce en Women in Tech. Daarnaast komen ook startups in aanmerking die technologieën vertegenwoordigen waarin Nederland op internationale schaal uitblinkt.

Hoe aan te melden? >> KLIK HIER <<

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative