Meet Your Co-founder 15 Apr ’16

Zoek jij een co-founder voor jouw startup? Of wil jij juist instappen bij een startup?

Kom dan op vrijdag 15 april langs in het Beatrixgebouw en ontmoet jouw co-founder!

Een sterk, complementair team maakt meer kans op succes dan éénpitters. Als startup heb je zo meer expertise en kennis in huis en kun je sneller opschalen. Om mensen aan elkaar te koppelen, organiseert incubator UtrechtInc samen met Computable gedurende het Appril Festival 2016 de Meet Your Co-founder speeddates.

Dit gratis netwerkevent is een must voor jou wanneer…

… Jij als startup op zoek bent naar een co-founder: Je werkt aan jouw startup, alleen het team is nog niet compleet. Op 15 april ontmoet je ondernemers, investeerders, business developers en (IT) specialisten die zich oriënteren op nieuwe startup ideeën om bij aan te sluiten. Tijdens dit event kom je meer te weten over hun expertise en commitment. Meld je aan! Wie weet vind je de juiste partner die met jou mee gaat ondernemen.

… Jij op zoekt bent naar nieuwe startup ideeën om bij aan te sluiten: Op 15 april ga je in gesprek met startups die op zoek zijn naar mede-ondernemers. Ze zoeken vaak mensen met een technische (IT) of juist commerciële/business development achtergrond. Iemand die hands on is en de operationele of financiele kant van de startup met kracht wil oppakken. Meld je aan! Wie weet ben jij straks co-founder van een startup die de wereld gaat veranderen!

Computable Award: Startup van het Jaar 2016
Dit is nog niet alles! Voorafgaand aan Meet Your Co-founder kun je als publiek deelnemen aan de voorronde voor Computable Startup van het Jaar. Die middag presenteren 20 startups zichzelf om kans te maken op de titel. Leer van de pitches en de feedback van de jury en doe er jouw voordeel mee. Wie weet win jij samen met jouw co-founder volgend jaar de titel? Uiteraard is het ook mogelijk om alleen deel te nemen aan Meet Your Co-founder vanaf 17:00 uur.

Programma – MYC start om 17:00 uur
14:00 Startup van het Jaar – Ontvangst
14:30 Startup van het Jaar – 1e ronde pitching
17:00 Meet Your Co-founder – How to build a winning team
17:15 Meet Your Co-founder – Speeddates
18:30 Drinks
19:30 Einde

Aanmelden
Of je nu zelf een startup hebt of bij een startup wilt aansluiten, hieronder meld je jezelf gratis aan voor Meet Your Co-founder. Voorafgaand aan het event heb je een overzicht van alle aanmeldingen. Zo kun je je alvast voorbereiden en bepalen met wie je graag in gesprek wilt op 15 april 2016.

StartupUtrecht

powered by:

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative