Meet the Startups 24/02 in Leeuwarden

Startups zijn hot. Eind januari reikte de bekende nieuwssite NU.nl de eerste Startup Award uit ter bevordering van de economische ontwikkeling, innovatie en het ontstaan van nieuwe businessmodellen. Bestaande ondernemingen gaan steeds vaker een samenwerking aan met een Startup of ZZP’er. Daarom organiseren Inqubator Leeuwarden en het Innovatiehuis Lauwersdelta op 24 februari het ondernemerscongres “Meet the Startups”.

Een interactief congres met inspirerende sessies, bijzondere innovatieve ondernemingen, social entrepeneurs en startups die ook voor uw onderneming het verschil kunnen gaan maken. De presentatie is in handen van Marijke Roskam.

Gerrit Baarda van Ziuz uit Gorredijk trapt af met zijn bijzonder verhaal: begonnen op een zolderkamer en nu met zijn werknemers steun en toeverlaat van vele buitenlandse veiligheidsdiensten. Hoe beleef je als innovatief ondernemer dit groeiproces?

In het tweede blok komen gevestigde ondernemers als de Omrin, Syncasso en het UMCG aan het woord over hoe zij gebruik maken van innovatieve start-ups SymbioShape, Cosmonio en Extra Cura.

Daarna volgen naar keuze twee deelsessies:
•    Workshop ‘Serious Innovation’ van Friso Visser
•    Workshop ‘Nieuwe Businessmodellen’ van Erik Prins
•    Workshop ‘Ondernemen in Social Enterprise?’
•    Workshop ‘Klantbeleving’ door Ben Vloon
•    Workshop ‘In 45 minuten leren 3D printen’ door Jeroen de Boer (FryskLab)
•    Workshop ‘Hoe kunnen gevestigde ondernemers samen met startups een blijvend economisch succes voor Friesland maken met Culturele Hoofdstad?’
Aan het einde van de middag staat tussen een gevarieerd gezelschap aan startups de borrel voor u klaar op het “Beleefplein”. Daar kunt u ‘Meet the startups’ in de praktijk brengen!

Graag zien wij u op woensdag 13:30 uur in de Kanselarij in Leeuwarden, Turfmarkt 11, 8911 KS Leeuwarden. Opgeven kan via de website www.meetthestartups.nl. De toegang is gratis, zonder aanmelding echter geen toegang. Parkeren kan in de parkeergarage Hoeksterend, Hoeksterpad 3, Leeuwarden

 

logo inqubator

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative