Taiwan Business Day

Je Maakt het in Taiwan – TBD16 Utrecht 26 september

Taiwan Business Day is een jaarlijks terugkerend event met als belangrijkste doel om innovatieve bedrijven te helpen bij hun expansie en daarvoor partners en voorzieningen uit Taiwan in te zetten. Naast informeren draagt organisator TGN zorg voor matchmaking.

Waarom Taiwan?
Taiwan is bekend om zijn capaciteiten om micro-electronica te maken, met bedrijven als Acer, HTC en Foxconn tot gevolg. Het belangrijkste voor ambitieuze ondernemers uit Nederland is om te weten dat je voor allerlei hoogwaardige productie goed in Taiwan terecht kunt. Taiwan heeft een servicegerichte infrastructuur en goede bescherming van intellectueel eigendom. Veel bedrijven én startups zijn u voorgegaan en danken hun internationale succes aan de mogelijkheden die Taiwan te bieden heeft. Tenslotte hebben we met Taiwan al meer dan 400 jaar een handelsrelatie!

Taichung & Utrecht
Taiwan Business Day wordt dit jaar bezocht door een delegatie van de stad Taichung. Zij gaan een samenwerking met de stad Utrecht aan om wederzijds innovatieve bedrijven te ondersteunen bij hun internationalisatie.

Programma Taiwan-Nederland Innovatie Seminar ‘Make Your Innovation in Taiwan!’

  • Nettie Buitelaar (BiosanaPharma) ‘How the Dutch-Taiwanese combination revolutionises the global biological drug production’
  • Albert Hutschemaekers (City of Utrecht) ‘The benefits of the Utrecht ecosystem and Soft Landing Program’.
  • Chia-Long Lin (Mayor, City of Taichung) ‘Why Taiwan/Taichung is the best place to source technology and production partners for your global expansion’ (TBC)
  • Thierry Bouffioux (DistributionAdvice) ‘How to leverage Taiwan based start-up technology for European R&D’
  • Lewis Chen (ITRI/TRIPLE) ‘How to get into a win-win Cooperation with Rapid Innovation Prototyping League of Entrepreneurs’
  • Roundtable discussion on ‘Softlanding in Taiwan – Making what you have designed and invented’

Na het seminar is er ruim gelegenheid om nader kennis te maken met de aanwezige Taiwanese organisaties en zakenmensen onder het genot van een hapje en drankje.

Taiwan Business Day 2016 is in Utrecht in het Stadhuis en start om 14:00, het netwerken start om 17:00.

Programma & Registratie: tbd16.eventbrite.nl

Het programma is geheel in het Engels. Engels-Chinese vertalers indien nodig aanwezig.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative