Groei Masterclass – “Scaling your Impact” met Verne Harnish

Op 27 oktober organiseren wij samen met Nlevator de Nationale Groeimasterclass; een evenement voor-, en door groeiondernemers. Tijdens dit evenement komen al de partijen bijeen die iets kunnen betekenen voor de Nederlandse groeiondernemer (jou dus) van coaching, educatie, financiering en regelgeving tot groeiversnelling, internationalisatie en nog veel meer! Kortom, een evenement voor gekwalificeerde groeiondernemers die nog harder willen groeien, en voor ambitieuze ondernemers die zich tot snelle groeiers willen ontwikkelen.

De keynote wordt vervuld door ’s werelds bekendste groeigoeroe Vern Harnish, auteur van de het boek “Scaling Up”. Harnish staat bekend om zijn praktische aanpak voor het creëren en managen van snelle groei. De masterclass is toegankelijk voor meer ervaren ondernemers die hun snelle groei beter willen managen, of ondernemers die inspiratie wilen opdoen om snelle groei te creëeren

Zes van Nederlands snelstgroeiende ondernemers, Pieter Zwart (Coolblue), Heleen Dura van Oord (DQNA), Harald Swinkels (NLE), Han de Groot (Matrixlab/Macromill), Jitse Groen (Thuisbezorgd.nl) en Murat Kiran (Conclusive), zullen de geheimen achter hun groeiformule delen.

Meld je nu aan voor de Nationale Groeimasterclass ontvang je (per deelnemer) een groei-boekenpakket ter waarde van €73,-.

Omdat wij als kennispartner zijn aangesloten bij de Nationale Groeimasterclass mogen wij onze relaties een exclusieve aanbieding doen.

NGM-FD-Nieuwsbrief-Banner-Boeken

In dit pakket zitten de volgende boeken:

  • “Scaling Up” – de nieuwe Nederlandse editie van het boek van Verne Harnish
  • “Groter Groeien” van Kees de Jong
  • “Hoe vind ik een investeerder?” van Peter Rikhof & Wietze Willem Mulder

Let op; er zijn slechts 150 boekenpakketten beschikbaar.

Meld jezelf en je andere leden van je Management team nu aan via http://www.nationalegroeimasterclass.nl/ , profiteer van deze actie en ontdek alle trucs, tools en tips om gezamenlijk  als team de volgende stap naar groei te realiseren binnen jouw bedrijf.

Tip; Neem je managementteam mee en ontvang nog eens 20% extra korting vanaf 3 kaarten.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative