Europees financieringsevenement komt naar Nederland

Eind maart zal rond TEDxBinnenhof het Europese evenement ‘Innovative Enterprise‘ van de Europese Commissie georganiseerd worden. Gedurende drie dagen zal het programma zich ontvouwen rond financiering van start en groei van bedrijven in Europa en welke rol nieuw EU instrumentarium daarin kan spelen.

Dus ben jij ondernemer van een start-up of scale-up en benieuwd naar hoe jij je ambities voor groei en ontwikkeling kan financieren? Ben je een financieel adviseur die bedrijven helpt de juiste bronnen van finaciering te selecteren? Ben je een investeringsmanager die op zoek is naar de juiste aanvulling van de portfolio? Misschien ben je een beleidsmaker die wil leren hoe in andere landen het financieringsklimaat voor vernieuwende bedrijven wordt verbeterd? Zet dan alvast een ‘Save the date’ voor 31/03 en 01/04 in je agenda met de vermelding ‘Innovative Enterprise : Financing Ideas from Europe in Den Haag’.

Tijdens die dagen zal Den Haag de ontmoetingsplek zijn voor innovatieve ondernemers, financiers, beleidsmakers, onderzoekers en studenten. Je kan leren over de financieringsopties en in contact treden met de juiste mensen. Leer meer over InnovFin, het Europese investeringsprogramma voor innovatie onder het Horizon 2020 programma. Je kan inspiratie opdoen dankzij ondernemers die hun ervaring delen, en je kunt deelnemen aan masterclasses die je praktische vaardigheden en tools meegeven. Je gaat naar huis met actuele informatie over financiering van je bedrijf, waardevolle contacten, nieuwe vaardigheden, praktische tools en inspiratie.

De conferentie INNOVATIVE ENTERPRISE: FINANCING IDEAS FROM EUROPE wordt georganiseerd door de Europese Commissie en het Ministerie van Economische Zaken. Het is tevens verbonden aan het Nederlandse voorzitterschap van de raad van de Europese Unie.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative