DIA steunt eerste vakblad Business Incubator professionals

 

Met steun van EBN is het eerste nummer begin juli gelanceerd op de EBN conferentie in Lappeenranta (Finland). Daar zijn ook de eerste contacten gelegd met DIA. DIA stuurt deze maand een presentieexemplaar naar alle bij haar bekende incubators. Het magazine staat vol verhalen uit de praktijk van incubators, accellerators, investeerders en stakeholders. In dit eerste nummer ondermeer verhalen over de internationalisatie van Incubatie services, het ontwikkelen van extra inkomstenbronnen, hoe incubators en informals effectief kunnen samenwerken en hoe goede incubatees te selecteren.

Ruimte voor Startups
Er is ook ruimte voor incubatees om zich internationaal te profileren, als ze daar aan toe zijn. In het eerste nummer wordt o.a. de Nederlandse startup Cerberus Gaming gepresenteerd dat zich toelegd op het ontwikkelen van een gameplatform dat bijdraagt aan de analyse van sateliet data. Hans van ’t Woud geeft in het artikel aan dat de deelname aan de ESA BIC Noordwijk incubator hem enorm heeft geholpen dankzij de technische ondersteuning van ESA bij de productontwikkeling, goede faciliteiten en een enorm business netwerk. Met DIA is overeengekomen dat er elk nummer een startup uit Nederland wordt gepresenteerd, ook is er ruimte voor incubatornieuws uit Nederland.

Voordeel via DIA

DIA is een netwerk van Incubatie professionals dat gelegenheid biedt op kennisuitwisseling en –ontwikkeling. Bent u nog geen lid? Meld u dan aan via www.dutchincubator.nl. DIA biedt u het magazine aan met aantrekkelijk korting. Onderstaande code kunt u gebruiken bij het aanvragen van een abonnement op http://theincubatormagazine.com/

Abonnementen met DIA korting
(inclusief btw en verzending, inclusief toegang tot portal en tabletversie)

Bedrijfsabonnement 5 exemplaren | code: DIA15ZB

1 jaar (3 uitgaves): eerste jaar € 180, volgende jaren € 216 (normaal € 240)

 

Bedrijfsabonnement 3 exemplaren | code: DIA05XB

1 jaar (3 uitgaves): eerste jaar € 133, volgende jaren € 152 (normaal € 160)

 

Consultantabonnement 1 exemplaar | code: DIA10CN

1 jaar (3 uitgaves): eerste jaar € 50, volgende jaren normale prijs € 60

 

Wilt u een voorbeeld ontvangen? mail ons via info@dutchincubator.nl dan zenden wij u een exemplaar per post.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative