Ontdek Taiwan – win business & innovatie trip

Dit is een geweldige kans! Een op maat gemaakte ontdekkingsreis om uit te vinden welke mogelijkheden, partners en technieken Taiwan jou en je bedrijf te bieden heeft. Gedurende twee weken maak je kennis met de mensen, instellingen en bedrijven die jou verder kunnen helpen met je R&D, innovatie, productie of verovering van de Aziatische markt. Als je de Taiwan Explorer Award op 2 oktober wint, gaan de deuren voor je open in het verre oosten!

Taiwan Explorer Award: trip+ticket

Ook dit jaar stelt TGN twee Taiwan Explorer Awards beschikbaar voor Nederlandse ondernemers/managers die deelnemen aan Taiwan Business Day 2018 in Utrecht. Je hoeft slechts je business card in een loterij box te doen om kans te maken, eenvoudiger kan niet. Naast een op maat gemaakt programma ontvangen de winnaars ook een vliegticket* beschikbaar gesteld door China Airlines en EVA Air.

TGN organiseert regelmatig handelsmissies naar Taiwan en voor Taiwanese bedrijven en instellingen naar Nederland en is vooral gespecialiseerd in jong innovatieve bedrijven. Naast deelnemen aan een handelsmissie biedt TGN ook de mogelijkheid om een individueel samengestelde missie te verzorgen, daarvoor werkt TGN samen met een netwerk aan partners om zo in elke sector waarde te kunnen bieden.

Unieke Individuele Innovatie & Business Trip

De winnaars van de Taiwan Explorer Award zullen door TGN geadviseerd worden over een waardevolle invulling van hun eigen trip die binnen 6 maanden wordt uitgevoerd. De award behelst de volgende onderdelen die lokaal in Taiwan geleverd worden door de partners van TGN:

  1. Op maat gemaakt programma langs overheids- en kennisinstellingen als SMEA, ITRI en III,
  2. Gebruik van co-working of incubation space,
  3. Begeleiding en actieve matching met experts en bedrijven.
  4. Gebruik van studentenhotels (soms tegen kleine vergoeding).

Registratie voor Taiwan Explorer Award: registratielink TBD18

TGN Partners die de begeleiding verzorgen voor jou ontdekkingsreis

Noord:

Midden:

Zuid:

 

* De vliegtickets hebben hun eigen voorwaarden, check goed de voucher die je ontvangt.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative