Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amsterdam Capital Week

26 september 2016 - 30 september 2016

Van 26 tot 30 september 2016 vindt de Amsterdam Capital Week (ACW) plaats, een evenementenreeks van meer dan 25 evenementen in Amsterdam waarbij ruim 500 investeerders in contact worden gebracht met meer dan 2.000 startups. 

In 2015 werd voor het eerst in Amsterdam de Amsterdam Capital Week georganiseerd. De Amsterdam Capital Week is een initiatief van StartupAmsterdam, een ecosysteem van startups in en rondom Amsterdam dat bijdraagt aan de positie van Amsterdam als startuphoofdstad van de Europese westkust. Amsterdam Capital Week is een week van evenementen gefocust op startups en de financiering daarvan door investeerders. Het idee ontstond volgens de initiatiefnemers vanuit de ambitie om “startups ‘echt’ in connectie te brengen met bronnen van kapitaal en ruimte te creëren waar startups en investeerders elkaar kunnen ontmoeten, van elkaar kunnen leren en waar ideeën gepitcht kunnen worden.”

Van 26 tot en met 30 september wordt in 2016 de tweede editie van de evenementenweek georganiseerd. Dit jaar bestaat de week uit een reeks van meer dan 25 evenementen verspreid over Amsterdam. Naar verwachting zullen ruim 2.000 startups van over de hele wereld afreizen naar onze hoofdstad om in contact te komen met meer dan 500 investeerders, angel investors, venture capitalists en crowdfunders.

MÉÉR DAN 25 EVENEMENTEN, EEN SELECTIE:

26/09 – NIEUW! DE START-UP COÖPERATIE

Je hebt een goed concept en één of meer anderen die het mee willen uitbouwen. Hoe geef je die samenwerking juridisch vorm en zorg je dat jouw inbreng eerlijk beloond wordt, ook als zaken anders lopen dan verwacht? In de workshop kijken we naar verschillende scenario’s voor jullie start-up en onderzoeken we een innovatieve manier om te starten: met een coöperatie.

De workshop is van 13.00 tot 15.00 u bij Impacthub Amsterdam, bij de Westergasfabriek. Inschrijven via http://www.cooperatieexpert.nl/blog/getting-fair-share, meer achtergrondinformatie via http://www.cooperatieexpert.nl/start-up.

Dit event wordt is onderdeel van de Amsterdam Capital Week en wordt georganiseerd door de Coöperatie expert met medewerking van Hollands Weidevlees. Boek hier direct je gratis ticket!

Gegevens

Begin:
26 september 2016
Einde:
30 september 2016
Site:
http://capitalweek.amsterdam/

Organisator

StartupAmsterdam
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Amsterdam, Nederland
Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative