Denk mee over samenwerking met Science Parks en CfE’s

Wij nodigen u van harte uit om aan de discussie over de toekomst van onze sector deel te nemen. Centraal discussiestuk zal de discussienota ‘Versterking Kennis Exploitatie Infrastructuur voor ambitieuze ondernemers’ (zie bijgaand) zijn die is opgesteld i.s.m. . We zijn benieuwd in hoeverre u zich herkent in thema’s als; de positionering van onze organisaties als ‘de ruggengraat voor een florerend nationaal start-up/innovatie ecosysteem’; de fragmentatie van onze sector waardoor het moeilijk is om je weg te vinden als ondernemer maar ook lastig om beleidsmakers overzicht en inzicht te bieden in het belang en de prestaties. Om met zoveel mogelijk collega’s in gesprek te komen over dit initiatief organiseren we drie regionale gelegenheden, in Eindhoven (23/10), Wageningen (28/10) en Amsterdam (20/10).

Daar de discussienota vooral ingaat op het ‘waarom’ van een noodzakelijk krachtenbundeling, willen tijdens deze bijeenkomst ook samen met u op zoek naar ‘hoe’ deze krachtenbundeling vorm te geven. Tijdens het Dutch Incubation Forum op 12 november in Den Haag zal gezamenlijk de meningsvorming plaatsvinden.

Informatie & Discussie gelegenheden

20/10 16:00 Amsterdam – bij Havenbedrijf Amsterdam

23/10 13:30 Eindhoven – bij STARTUP/eindhoven TU/e

28/10 13:30 Wageningen – tijdens symposium ‘Laboratoria als broedplaats voor onze Kenniseconomie’ – bij Wageningen Campus

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative