Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Innovation Expo 2018 – RDM Rotterdam

4 oktober 2018

Gratis

De Innovation Expo 2018 is van 09.00 – 20.00 uur open voor bezoekers. U kunt doorlopend genieten van een bruisende expovloer (deze sluit om 18.00 uur) met interessante en verrassende innovaties. Daarnaast kunt u meedoen aan verdiepende inhoudelijke sessies. Ook zijn er gedurende de dag drie keynote sessies, die u kunt bijwonen op de plenaire tribune en via schermen elders op het RDM terrein.

Waarom is er een Innovation Expo?

Global Challenges
Innovatie staat nooit op zichzelf, maar is een voorwaarde voor vooruitgang. Nog nooit wisten we zó goed dat we innovatie nodig hebben om ons land veilig, leefbaar en bereikbaar te houden. Op de IE2018 staan grote maatschappelijke uitdagingen centraal; in de hele wereld trekken steeds meer mensen naar de stad. Dat heeft onze manier van wonen, werken en leven ingrijpend veranderd. De druk op onze leefomgeving neemt steeds meer toe. We willen – meer dan ooit – schaarste tegengaan door anders te denken over consumptie en afval. Moderne manieren van wonen en werken vereisen een moderne infrastructuur. Ook de klimaatverandering vraagt om vernieuwing in de omgang met water en energie. We staan voor de uitdaging om voor meer mensen beter voedsel te produceren met dezelfde aarde en dat goed te verdelen.

Dutch Solutions
In Nederland werken we samen in nationale en internationale publiek- private samenwerkingen. Dit samenspel is onderdeel van de succesformule. Vanaf het idee tot een nieuw product of dienst, gereed voor opschaling. Innovators, beslissers, beleidsmakers, enablers en gebruikers werken met elkaar aan innovatieve oplossingen. Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en daarmee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de IE2018 op 4 oktober.

Lees Meer op innovationexpo2018.nl

Gegevens

Datum:
4 oktober 2018
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://innovationexpo2018.nl/

Locatie

RDM werf
Rotterdam, Nederland + Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative