Wat kan Neelie Kroes regelen voor Startups?

Impact Hub, de accelerator voor sociale startups, at onlangs een broodje bij Startupdelta. Een prima gelegenheid voor bedrijven als Bag&Buy, Closing the Loop en De Buurtboer om startupambassadeur Neelie Kroes te laten weten hoe Den Haag startups verder kan helpen.

Perfecte timing. Accelerator Impact Hub en Konnektid organiseren maandelijks een founders breakfast voor sociale startups. Als twee handenvol startups worden uitgenodigd bij StartupDelta voor een broodje met Neelie – ze mogen geen mevrouw Kroes zeggen – is ze kort daarvoor anderhalve dag op het Catshuis geweest voor een brainstorm op het allerhoogste niveau. De beschermvrouwe van startuppend Nederland boog zich met premier Rutte en EZ-minister Kamp, maar ook met toppers uit de wetenschap en het internationale bedrijfsleven over het Nederlandse startupklimaat. De hamvraag: hoe krijgen we Nederland in de top 3 van Europese startuplanden?

Lees meer op Sprout.nl: http://www.sprout.nl/artikel/dit-moet-kroes-regelen-voor-startups

25-06-2015 Inmiddels heeft Neelie Kroes, vanuit haar functie als ‘Special envoy for Startups’ een brief met suggesties aan alle politici in Den Haag gestuurd met 5 fiscale en juridische maatregelen die Nederland aantrekkelijker moeten maken voor Startups in vergelijking met de ons omringende landen.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative