Unity Stoakes (StartUp +Health, New York) in Den Haag voor DIF14

‘Put down the Games and start building wellness apps’

In de Verenigde Staten is hij een geroemd ondernemer, hij zorgde ervoor dat de machtspositie van medici, in het land met de hoogste gezondheidskosten ter wereld, werd doorbroken. In 2006 startte hij, met andere ondernemers, OrganizedWisdom waarmee hij medische kennis beschikbaar maakt voor gewone mensen.

In 2012 lanceerde hij Startup+Health een wereldwijd incubatieprogramma voor startups in de gezondheidszorg. Op een missie om de gezondheidszorg revolutionair te vernieuwen door inzet van de ontwrichtende initiatieven van startups, reist Unity over de wereld om ondernemers op te roepen zich in te zetten voor verbetering van de gezondheidszorg; ‘‘Put down the Games and start building wellness apps’ is een gevleugelde uitspraak van hem.

Op 12 november kun je hem ontmoeten tijdens het Dutch Incubation Forum in de Den Haag! Het congres waar professionals van de Nederlandse incubatoren, accelerators, centres for entrepreneurship en scienceparken samenkomen, netwerken en inspireren. Met een line-up van 8 sprekers uit Nederland en de Verenigde Staten en 4 workshops, wordt het een enerverende dag die je niet mag missen.

REGISTREREN

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative