Uitdaging ontmoet oplossing in COVID19 ResilientSociety-platform

>> auteur: Merel Koolen

In de huidige COVID19-crisis versnelt de snelheid waarmee (eco)systemen moeten reageren enorm. Onderzoekers, de industrie en overheden zoeken elkaar actief op om de maatschappelijke vraag en aanbod op lange termijn bij elkaar te brengen. We streven er allemaal naar om dit zo effectief mogelijk te doen zonder onze inspanningen te verdubbelen en met het doel de grootst mogelijke impact te maken. Om aan die behoefte te voldoen, initieerde WorldStartup met een groep founding partners; de Nederlandse universiteiten, landelijke en regionale overheden, bedrijven en nog veel meer publieke en private partners het ResilientSociety platform, co-creatie platform voor de COVID19-crisis. 

Samen kunnen wij een bloeiende gemeenschap van professionals opzetten, die concrete oplossingen ontwikkelen. Door te zorgen voor een open innovatieplatform, bieden we een gecoördineerde structuur voor een verscheidenheid aan programma’s, projecten, uitdagingen, competities en hacks.

ResilientSociety wil dat samen met het Nederlandse startup ecosysteem doen. Goed idee? Sluit je dan vandaag nog aan bij deze coalitie!

Het COVID19 ResilientSociety-platform ondersteunt deelnemers met professionele online samenwerkingssoftware en moderators om effectieve samenwerkingen te ondersteunen en dubbel werk te vermijden. Iedereen kan zich aansluiten bij de COVID19-crisisrespons door expertise aan te bieden of een uitdaging in te dienen voor mogelijke oplossingen. Voorbeelden van aandachtsgebieden zijn medische apparatuur, mobiliteit & logistiek, voedselvoorziening en digitale veiligheid.

Een team van experts beoordeelt elke inzending en geeft feedback op de volgende stappen. Een andere optie is om als partner lid te worden van ResilientSociety om je middelen (kennis, productiefaciliteiten) aan te bieden en deel te nemen aan co-creatie sessies.

Als we samen actie ondernemen, kunnen we de beste oplossingen leveren voor de samenleving.

Het is de tijd om onze veerkracht te tonen.

https://www.resilientsociety.nl

https://www.linkedin.com/company/the-resilient-society/
https://www.facebook.com/theresilientsociety
https://www.instagram.com/theresilientsociety

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative