Taiwanese tech op TNW’19

Tiger Accelerator, in samenwerking met Startup@Taipei, stelt drie tech bedrijven uit Taiwan voor op The Next Web conference die op 9 en 10 mei in Amsterdam plaatsvind.

Technologische innovaties uit Taiwan interessant voor Nederland?

De bedrijven zijn op zoek naar partners die hen kunnen helpen in Europa succes te boeken.

Soteria Biotech: Soteria is gespecialiseerd in de analyse van vloeistof dynamiek. Zij past dat toe om snel inzicht te krijgen in problemen gerelateerd aan obstructief slaapapneu (OSA). Zij zouden graag in contact komen met bedrijven die medische apparatuur of slaapmedictatie produceren.

Tradewind Biotech: Tradewind heeft een nieuwe zeer efficiënte productiemethode ontwikkeld voor de productie van synthetische biologische producten. Het eerste product dat zij op de markt brengen is een biologisch versie van Astaxanthin, de kleurstof die bijvoorbeeld zalm zijn kleur geeft. Zij gaan daarmee de strijd aan met de momenteel chemische productie van deze stof. Zij zouden graag in contact komen met bedrijven die diervoeding en voedingsadditiven produceren zoals Nutreco, DSM en ForFarmers.

Applato: Appelato is en artificial intelligence start-up die op zoek is naar strategische partners in de gezondheidszorg wereldwijd die mee willen werken aan het bereiken van hun doel: het ontwikkelen van een universeel toepasbare applicatie die ervoor moet zorgen dat op basis van gezondheid, gedrag en medische indicatie mensen het perfecte dieet voorgeschoteld krijgen en/of zelf uitvoeren.

Bezoekt u TNW’19 ? zoekt u dan naar de demo booth #C10 van Tiger Accelerator op de expo floor. Nog geen ticket? Koop een snel een ticket voor de Expo HIER

Download tech entrepreneurs flyer

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative