Fact Finding missie start-up ecosysteem Indonesië

SAVE THE DATE: 8 April 10-12:00 Online discussie met collega’s uit Indonesië

Op donderdag 8 april organiseren we in samenwerking met AIBI, de Indonesische ambassade en PUM experts een online discussie rond samenwerkingsmogelijkheden met de titel; Sustainable Incubators for Sustainable Development.

Incubators en Accelerators in Indonesië hebben zich de afgelopen jaren onstuimig ontwikkeld en worden door overheden als belangrijke ontwikkelingsorganisaties erkend. Net als in Nederland worstelen ze met de uitdaging hoe duurzamere organisaties te worden en hopen van hun collega’s in Nederland te kunnen leren hierin nieuwe stappen te kunnen maken.

Nu weten we allemaal dat er geen geheime formule is die de toekomst van elke incubator en accelerator in de wereld zal veiligstellen, wat we wel weten is dat het goed werkt om buiten de eigen comfort zone te kijken en inspiratie op te doen, inzicht te verwerven in hoe waarde toe te voegen aan maatschappij en economie en een heldere ondernemende strategie te ontwikkelen. Ook internationale inbedding kan een belangrijk ingrediënt zijn om het bestaansrecht van incubators en accelerators te borgen.

Met DIA hebben we in oktober 2019 een missie naar Indonesië georganiseerd, we hebben toen al kunnen proeven aan de dynamiek die zich in Indonesië  ontwikkeld. Na Singapore heeft Indonesië het grootste aantal unicorns van Zuidoost Azië. Die missie heeft al bijgedragen aan nieuwe links tussen Nederlandse en Indonesische partners. Met deze online discussie willen we bijdragen aan verdere ontwikkeling van vruchtbare relaties, mogelijk kunnen we een gezamenlijk programma gaan ontwikkelen die duurzame samenwerking faciliteert met steun van beide regeringen?

Zet alvast in uw agenda! Binnenkort start de registratie.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative