QuinTech wint Baby Tycoon

QuinTech ontwerpt innovatieve systemen voor de internationale luchthavenmarkt en is in 2006 opgericht door vijf (oud) luchtvaart- en ruimtevaartingenieurs. QuinTech combineert talenten uit verschillende luchtvaart- en ruimtevaarttechniek disciplines om tot oplossingen te komen die voldoen aan de hoge eisen van hun klanten. Zo hebben zij een aantal producten ontwikkeld die het in-, uit- en overladen van bagage vergemakkelijken. Naast luchthavens richt QuinTech zich ook op bedrijven die pakketten vervoeren en hebben zij een consultancy tak opgericht.

Het was een close finish met La Divina Woman, die tweede is geworden, en Swingaway als goede derde, maar het totale businessplan was voor de jury doorslaggevend om QuinTech tot beste starter te benoemen. De hoofdprijs, bestaande uit een trofee en een geldprijs van € 5000,-, werd uitgereikt door Peter Veldhuizen van Lunch4Kids, de winnaar van 2006.

De Baby Tycoon Award is de ondernemersprijs voor jonge en startende bedrijven uit de regio Haaglanden. Uit de voorrondes zijn drie finalisten geselecteerd die tegen elkaar in het strijdperk traden. Tijdens de finale zijn de plannen beoordeeld op haalbaarheid en originaliteit, maar ook de innovatieve kracht van de kersverse ondernemers werd onder de loep genomen.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative