Nieuwe service voor ondernemers

Via de website van de Dutch Incubation Association (www.dutchincubator.nl) komen veel vragen van, met name, startende ondernemers binnen. Wij zijn als kleine vrijwilligersorganisatie niet altijd in staat om die vragen tijdig te beantwoorden. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Higherlevel.nl hét ondernemersforum van Nederland, waardoor wij deze vragen met meer experts kunnen beantwoorden. Voor vragen specifiek over de keuze van een bepaalde business incubator of accelerator kun je nog steeds direct contact met ons opnemen.

button HL_Ondernemerschap en Innovatie

Over Higherlevel.nl

Higherlevel.nl is een ondernemersforum. Het forum faciliteert not-for-profit en betreft een publiek-private samenwerking met als doel om zo veel mogelijk innovatieve ondernemers op zo snel en duidelijk mogelijke manier verder te helpen en elkaar te adviseren.

Van goed idee tot marktsucces!? Als je een bedrijfsidee hebt, is het de moeite waard om verder te kijken dan de keukentafel. Maar hoe start je een bedrijf en hoe zorg je voor een succesvolle groei? Op het ondernemersforum kun je je vraag aan andere ondernemers voorleggen. Tevens zijn er adviseurs aanwezig  die ten diensten staan van jou als ondernemer.

Voor specifieke onderwerpen over ondernemerschap gerelateerd aan DIA kunt je terecht is diverse discussieboards m.b.t. innovatie, financiering maar ook voor het vercommercialiseren van je bedrijfsidee.

Higherlevel.nl wordt gefinancierd door het Ministerie van Economische Zaken en is ondergebracht bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, RVO.nl.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative