Nieuw groeiperspectief in 3 weken

De corona pandemie heeft je met de neus op de feiten gedrukt, je hebt ondervonden dat je kwetsbaarder bent dan gedacht. Je hebt dubbele uren gedraaid om je bedrijf drijvende te houden of juist de snelle groei bij te benen. Hoe dan ook je hebt geen moment de tijd gehad na te denken over de toekomst …. op 12 april gaat dat veranderen.

Bootcamp van 9 ochtenden in 3 weken

Entreprenerdy, WorldStartup en Pioneerz hebben de handen ineen geslagen om het Entreprenerdy Bootcamp, dat al jaren succesvol draait in Scandinavië, naar Nederland te halen en ondernemers te helpen in korte tijd toekomstperspectief te ontwikkelen. In 9 sessies van 8:00 tot 9:30 – verspreid over 3 sessie per week gedurende 3 weken – herontdek je de kracht van jezelf en je bedrijf en richt je die op kansen in de snel ontwikkelende samenleving. Denk dan aan de blijvende gevolgen van de pandemie, de toenemende digitalisering en de noodzaak meer inclusief en circulair te worden. Het gestructureerde, wetenschappelijk gevalideerde programma doorloop je begeleid door een internationale coach en met hulp van het online EMS (Entrepreneurship Management System) dat na de Bootcamp nog 6 maanden beschikbaar blijft ten behoeve van de implementatie.

Start pilot 12 april – aanbod: gratis*

Omdat dit de eerste sessie is in Nederland en wij vooral ook willen leren van jullie ervaring, bieden we dit programma gratis aan, uitgezonderd het inschrijfgeld van € 50,00. Buiten dat we de Bootcamp in de toekomst ook in het Nederlands willen aanbieden willen we weten welke aanpassingen er verder nodig zijn om het groot uit te kunnen rollen in Nederland om nog veel meer ondernemers hiermee van dienst te zijn. In ruil voor dit gratis aanbod zullen we je dus uit en te na vragen wat je ervan vond en op welke wijze we kunnen bijdragen aan het beste resultaat voor ondernemers in Nederland.

Meer informatie entreprenerdy.nl

Direct inschrijven

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative