Nieuw boek: Van Inventie tot Innovatie

Laat u inspireren door het boek van ir. Drs. Hans Kamphuis. Het presenteert een bonte verzameling van personen die allen één ding gemeen hebben: de passie om met een product aan de slag te gaan. Producten die meestal ontstaan uit ergernis over het bestaande aanbod. Producten die tegen de mening van velen als onnodig of onhaalbaar tóch verder worden ontwikkeld en geleid hebben tot vele bedrijven met bestaansrecht.

Zo deden Bugaboo, Fokker, Philips, Quooker, Royal VKB, Secrid, SENZ Umbrellas, VacuVin en Yepp het!

Dit boek is ook een pleidooi voor het steunen van mensen die het lef hebben om hun nek financieel uit te steken en er zodoende voor zorgen dat Nederland voorop blijft lopen in productinnovatie, Boek Van Inventie naar Innovatiede basis voor verdere economische ontwikkeling. Immers, geen handel en overige dienstverlening zonder de basis van de economie: productindustrieën.

Dit boek bevat de ervaringen van 35 jaar innovatie-advisering en bespreekt een aantal interessante voorbeelden van het ‘vermarkten’ van ideeën. Het boek is bedoeld voor elke organisatie die op zoek is naar ideeën en elke individu die goede ideeën heeft en die wil gaan realiseren.

Een hommage aan al die mensen die ondanks de vele tegenslagen en tegenvallers toch door zijn gegaan met hun ideaal: het starten van een bedrijf met een uniek nieuw product.

Hans Kamphuis

Heeft ruim 35 jaar ervaring in de markt van ‘vraag naar’ en ‘aanbod van’ ideeën. Hij heeft aan de basis gestaan van een aantal initiatieven die als doel hadden vraag en aanbod van ideeën bij elkaar te brengen.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative