Jan Terlouw Innovatieprijs 2015 – inschrijven tot 1 augustus

foto_janterlouw

“Het is zeer eervol voor me dat mijn naam aan de innovatieprijs is verbonden. We zullen de eerste helft van deze eeuw moeten leren duurzaam te handelen. Daar is een gezamenlijke inspanning van wetenschap/technologie, bedrijfsleven, consumenten en politiek voor nodig. Ik hoop en vertrouw dat het instellen van de prijs daar een positieve bijdrage aan zal leveren. Laat het zijn als een sneeuwbal, die groeit naarmate hij verder rolt”. Jan Terlouw.

Over de Jan Terlouw Innovatieprijs

Innovatieve ondernemers in de energie- en milieutechnologie (EMT) kunnen zich tot 1 augustus 2015 aanmelden voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2015. Deze jaarlijkse prijs is door Stichting kiEMT in 2011 in het leven geroepen om (duurzame) innovaties en nieuwe bedrijvigheid op EMT gebied in Oost Nederland een extra impuls te geven. Op 15 augustus 2015 maakt een expertcomité de genomineerden van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2015 bekend. De economische waarde die de innovatie vertegenwoordigt staat centraal bij de verkiezing.

Jan Terlouw Innovatieprijs 2015

Selectiecriteria

Er zijn een aantal selectiecriteria om voor de Jan Terlouw Innovatieprijs 2015 in aanmerking te komen. Zo moet het gaan om een (letterlijk) tastbare innovatie op EMT gebied, die in de regio Oost-Nederland is bedacht en daar ook wordt geïmplementeerd. De economische waarde van de innovatie staat bij de verkiezing centraal. De innovatie is bij voorkeur reeds in de markt geïntroduceerd en dient (op termijn) arbeidsplaatsen te creëren.

De hoofdprijs: € 10.000, adviesdagen en publiciteit

De hoofdprijs is € 10.000 en acht adviesdagen voor verdere ontwikkeling en het vermarkten van de winnende innovatie. Ook zijn er de nodige PR & marketingactiviteiten omtrent de prijs. Daarvan profiteren de genomineerden en de winnaar in het bijzonder. Daarnaast is er een publieksprijs van € 1.000.

Uitreiking van de Jan Terlouw Innovatieprijs 2015 vindt plaats tijdens het GreenTech Congres 2015
De genomineerden worden half augustus bekend gemaakt.

bron: http://www.kiemt.nl/jan-terlouw-innovatieprijs/

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative