‘Ik zeg doen’ terug op radio; Harald Swinkels (NLE) werft leden voor ECE – Erasmus Centre for Entrepreneurship

In een unieke radiocampagne waarbij Harald Swinkels Erasmus alumni oproept (‘ik zeg DOEN’) lid te worden van het ondernemerscentrum in Rotterdam – gaat Harald Swinkels duidelijk in op de aanpakmentaliteit van ondernemers met een knipoog naar de slogan waar zijn bedrijf mee groot geworden is. Zover bij ons bekend is dit de eerste keer dat een Centre for Entrepreneurship reclame maakt via de radio.

ECE – Erasmus Centre for Entrepreneurship

Het doel van het Erasmus Centre for Entrepreneurship is het stimuleren en ondersteunen van ambitieus en innovatief ondernemerschap. Met drie hoogleraren, Roy Thurik (entrepreneurship), Justin Jansen (intrapreneurship) en Eric Claassen (valorisation and entrepreneurship), meer dan twintig onderzoekers, drie masters, drie minoren, bachelorvakken, postinitieel onderwijs, (inter-)nationale evenementen en diverse ondersteunende faciliteiten voor ondernemers (met name in de Science Tower te Rotterdam) behoort het centrum tot de top van ondernemerschapscentra wereldwijd. Onder de bezielende leiding van Hendrik Halbe realiseert het management team het ene na het andere mooie evenement, training en service op.

ECE community
De ECE community is een levendige groep van ondernemende en ambitieuze mensen die elkaar inspireren te groeien en iets voor de wereld te betekenen. ECE heeft de ambitie deze community uit te laten groeien naar 20.000 leden in 2020. Naast deelname aan een ambitieuze club biedt de ECE ook extra voordelen aan haar leden als toegang tot het jaarlijkse ECE congres, maandelijkse events als Social Drinks, toegang tot het online coachingsprogramma bKonnekt en kortingen op de ECE onderwijsprogramma’s en op diensten van partners. Interesse? http://www.eur.nl/ondernemerschap/community/

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative