Pak die groeikansen komende zomer in Zwitserland!

Dat Zwitserland méér te bieden heeft dan horloges, weten we ondertussen. Niet alleen laten de Zwitsers hun treinen door weer & wind op tijd rijden, ze financieren ook de halve wereld. Nu is het mogelijk om als Nederlandse entrepreneur toegang te krijgen tot dit kapitaal zònder een flink deel van je bedrijf kwijt te raken; via Kickstart Accelerator.

Kickstart Accelerator zoekt ondernemers met lef en internationale groeiambities die passen bij het Zwitserse innovatiesysteem.  Kickstart Accelerator richt zich vooral op innovatie in de sectoren; Food, FinTech, Smart & Connected Machines and Future & Emerging Technologies. Als je zover bent dat je een zogenaamd ‘Minimum Viable Product’ hebt dat je kan demonstreren biedt Kickstart Accelerator je de volgende voordelen tijdens hun 3-maandprogramma van 01/07 – 30/09 2016:

  1. CHF 25.000 (ca. € 23.000) investering*
  2. CHF 1.500/ maand leefgeld voor elk teamlid
  3. Topmentoren die zelf ondernemer zijn
  4. Gratis kantoorruimte en gebruik van infrastructuur
  5. Snelle toegang tot industriepartners
  6. Workshops en masterclasses naar keuze

AANMELDEN VÓÓR 30 APRIL

kickstart-accelerator.com

* Je vraagt je misschien af hoeveel aandelen je moet afgeven? Kickstart is een NGO met een heel innovatieve manier om de community bij de ontwikkeling van je bedrijf betrokken te houden. Weliswaar vragen ze je om een optie op 2% van je aandelen in te brengen in een pool, maar toch nemen zij dat niet in eigendom – het zorgt er wel voor dat jij en je mentoren een kick-back krijgen als jou bedrijf of een ander in dezelfde batch zo succesvol is dat er gecasht kan worden – dan profiteert iedereen daar een beetje van mee – een innovatieve  vorm van ‘giving back’.

 

 

 

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative