Gezocht: Ondernemer zonder Grenzen

 

Jouw businessplan kan een wereld van verschil maken

In navolging van het succes van vorig jaar organiseert NCDO samen met BiD Network  voor de tweede keer de businessplan competitie Ondernemen Zonder Grenzen. Wie voor 1 juni een idee-omschrijving indient dat overtuigt van winstgevendheid én duurzaamheid, krijgt gratis een intensief coaching traject aangeboden. In de zomer vinden er vier summerschool colleges plaats over internationaal ondernemen. De ondernemers die zich vervolgens daar het beste doorheen slaan, maken kans op een investering van 100.000 euro van De Investeerdersclub.

 

Competitie 2011
Ondernemen Zonder Grenzen daagt alle startende, doorstartende en doorgewinterde ondernemers met internationale ambities uit zich in te schrijven voor de competitie.

Alle aanmeldingen worden getoetst op een aantal essentiële criteria, waaronder levensvatbaarheid, groeipotentie en de mate van duurzaamheid.

Hoe doe je mee?

Ga naar www.ondernemenzondergrenzen.nl voor meer informatie, zoals businessplan templates en inspirerende cases. De deadline voor het indienen van je idee-omschrijving is 1 juni.

 banner OVG

Initiatief

Ondernemen Zonder Grenzen is een initiatief van NCDO en BiD Network ondersteund door de Rabobank en De Investeerdersclub. NCDO betrekt mensen in Nederland bij internationale samenwerking en ondersteunt hen met informatie en adviezen. BiD Network is een online community, waar inmiddels zo’n 37.000 ondernemers uit opkomende markten en investeerders elkaar ontmoeten. Doelstelling van het netwerk is het stimuleren van ondernemerschap in Afrika, Azië en Latijns-Amerika.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative