Ga je mee naar Silicon Valley?

Silicon Valley staat al decennia lang wereldwijd bekend als de broedplaats voor een ongekend aantal succes verhalen zoals Apple, YouTube, Google, Facebook en Twitter.  Deze regio heeft een unieke aantrekkingskracht op ondernemers over de hele wereld die, net als Steve Jobs en Mark Zuckerberg, dromen over “The Next Big Thing”.

Dat deze bedrijven juist hier ontstaan is natuurlijk geen kwestie van toeval, ergo, wat kunnen Nederlandse ondernemers hiervan leren? Daarom organiseert het Nederlands Consulaat in San Francisco voor de vierde opeenvolgende keer het Holland in the Valley Bootcamp (voorheen Silicon Summit).  Van 15 tot en met 18 oktober 2012 krijgen 15 innovatieve Nederlandse startups de unieke gelegenheid om Silicon Valley en haar successen van dichtbij mee te maken.

“In order to understand Silicon Valley, you need to experience Silicon Valley!”

15 Nederlandse startups worden vier dagen lang overspoeld met kennis en informatie op het gebied van ondernemerschap in Silicon Valley. De deelnemers krijgen pitch trainingen en workshops en ontmoeten  interessante Silicon Valley ondernemingen, ondernemers en experts. Deze Silicon Valley insiders zullen de deelnemers laten ervaren waarom Silicon Valley bekend staat als een van de meest succesvolle high-tech regio’s ter wereld.  En niet alleen voor IT, maar ook voor schone energie, life sciences en andere baanbrekende ontwikkelingen.

De Bootcamp geeft de ondernemers toegang tot nieuwe inzichten en kennis die toegepast kunnen worden om hun bedrijf verder te laten groeien.  Ondernemers krijgen de  kans te leren van Silicon Valley en met die kennis het ondernemersklimaat in Nederland te stimuleren. Neem de Silicon Valley magie mee naar huis!

Ben je de oprichter of mede oprichter van een innovatief jong bedrijf in Nederland en wil je weten wat Silicon Valley voor jou kan betekenen, schrijf je dan nu in! Inschrijven voor het Holland in the Valley Bootcamp kan tot 1 april. 15 mei wordt bekendgemaakt welke 15 startups gekozen zijn om deel te nemen.

Wil je meer weten over de Bootcamp en jezelf aanmelden, ga dan naar www.hollandinthevalley.com/bootcamp.

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative