Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

RVO infomiddag: Europese financieringsmogelijkheden

10 februari 2015 | 13:00 - 17:00

Gratis

Werkt u bij een innovatief mkb, incubator of kennisinstelling op het gebied van eco-innovatie, zoals milieu, energie of agro-food? En heeft u interesse in internationale financieringsmogelijkheden voor onderzoek en innovatie? Kom dan op 10 februari naar onze infomiddag voor eco-innovatief mkb in Horizon 2020 en andere Europese instrumenten.

Met Horizon 2020 willen de Europese Commissie en het ministerie van Economische Zaken wetenschap en innovatie stimuleren in het bedrijfsleven en de academische wereld. Zo kunnen zij het concurrentievermogen van Europa vergroten. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland is verantwoordelijk voor uitvoering van deze en andere financieringsregelingen.

Overzicht, advies en netwerken

Tijdens de informatiemiddag krijgt u een overzicht van de Europese financieringsmogelijkheden. Ook is het een goede gelegenheid om advies te krijgen over uw projectidee en om te netwerken voor de komende oproepen.

Welke regelingen komen aan bod?

Tijdens deze middag zijn er verschillende adviseurs aanwezig. U krijgt meer informatie over:

Advies in 10 minuten

Bent u mkb’er en heeft u al een concreet idee? Vraag dan een 10 minuten adviesgesprek aan met een adviseur van RVO. Meld u hiervoor aan op het registratieformulier.

Netwerk en partnersearch

Bent u als organisatie op zoek naar mkb projectpartners, dan is er gelegenheid om een oproep op een “prikbord” te zetten.

Programma

Vanaf 12:30 uur bent u welkom. De informatiemiddag start om 13:00 uur en is rond 17:00 uur afgelopen. Naast de presentaties over de programma’s zullen 3 bedrijven hun ervaringen met EU programma’s toelichten. Gedurende de middag is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en om te netwerken. We sluiten af met een borrel.
Bekijk het voorlopige programma (zie Download onderaan de pagina).

Meld u aan!

Wilt u weten of u financiering kunt krijgen uit deze Europese programma’s? Meld u dan nu aan via het digitale registratieformulier.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs:
John Heynen, john.heynen@rvo.nl
Linda van Duivenbode, linda.vanduivenbode@rvo.nl

Gegevens

Datum:
10 februari 2015
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://www.rvo.nl/actueel/evenementen/infomiddag-europese-financieringsmogelijkheden-voor-eco-innovatief-mkb

Organisator

RVO

Locatie

Jaarbeurs
Utrecht, Nederland + Google Maps

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative