Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rotterdam Capital Days 2019

18 september 2019 - 22 september 2019

Van 18 tot en met 22 september 2019 vinden de Rotterdam Capital Days voor het tweede jaar op rij plaats. In samenwerking met meerdere innovatiepartners promoot Rotterdam Capital Days de ondernemersmentaliteit van Rotterdam. Het doel is om de wereld van kapitaal te ontrafelen en het vergroten van de toegang tot financieringsmogelijkheden door ideeën, talent en geld met elkaar te verbinden. Het begint op 18 september met een mysterieus openingsevenement in de Doelen, met verschillende sprekers. De editie van vorig jaar trok gedurende drie dagen 1 100 mensen naar 10 verschillende evenementen. “Het 2019-programma is meer gericht op kwaliteit, persoonlijke connectie en impact. We kijken uit naar 5 dagen vol met evenementen over nieuwe inzichten, bewustwording en matchmaking“, zegt Anoesjka Imambaks, Executive Director van Venture Café en initiator van Rotterdam Capital Days.

Rotterdam Capital Days brengt een breed scala aan stakeholders samen – van ondernemers tot bedrijven, investeerders, experts en innovatiepartners. Iedereen die geïnteresseerd is in het aantrekken van zowel financieel als menselijk kapitaal in Rotterdam, is welkom, net als investeerders – ‘Business Angels’, (corporate) venture capital investeerders en meer.

Rotterdam Capital Days 2019 wordt mogelijk gemaakt door innovatiepartners uit de regio Zuid-Holland. Die omvatten BlueCityCICErasmus Centre for Entrepreneurship (ECE)Gemeente RotterdamInnovationQuarterNLGroeitPort of RotterdamRotterdam PartnersTechstars’ StartupWeekendVenture Café42 Workspace en YES!Delft.

Elk van deze innovatiepartners zullen evenementen organiseren rond het thema kapitaal. Van een exclusieve invite-only scale-up-diner, waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten en het hebben over uitdagingen en groei, tot aan een investeerdereditie van FuckUp Nights bij BlueCity, waar investeerders hun fouten delen en hiermee spannende inzichten bieden. Het weekend is gereserveerd voor het Techstars’ StartupWeekend, een 54-uurs snelkookpan die zal plaatsvinden in CIC Rotterdam en die aspirant-ondernemers precies laat zien wat nodig is om een ​​bedrijf te starten in een strak schema en met beperkte middelen.

Rotterdam Capital Days verwelkomt iedereen met een interesse om meer te leren over kapitaal in Rotterdam en omstreken. Aanmelden kan op: RotterdamCapitalDays.nl

Gegevens

Begin:
18 september 2019
Einde:
22 september 2019
Site:
https://rotterdamcapitaldays.nl/

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative