Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lean Startup Goeroe Eric Ries in Amsterdam

2 maart 2015

€395

De Amerikaanse ondernemer, blogger en auteur Eric Ries komt op 2 maart 2015 naar Nederland. Zijn bestseller The Lean Startup gaat over een nieuwe manier van snelle en efficiënte productontwikkeling. De ideeën uit het boek worden inmiddels breed overgenomen in de startup-wereld en het bedrijfsleven. Rondom het boek is een wereldwijde beweging ontstaan waarin ondernemers kennis en ervaring uitwisselen.

Voor informatie en tickets: http://bit.ly/eric_ries. Gebruik de code “BNRSPREKERS” en win een meet & greet, óf het boek Lean Startup.

Het is voor het eerst dat ‘Mr. Lean Startup’ in Nederland publiek zal spreken. BNR Sprekers werkt samen met crowdfunding platform Live on Demand om dit mogelijk te maken. De crowdfunding-campagne om Eric Ries voor een event naar Nederland te halen, is gestart door ondernemers en andere Lean Startup-fans, onder wie Karen van der Kolk, Robbert van Geldrop, Thijs Sprangers, Tessa Sterkenburg en Freek Bijl. Inmiddels doen meer dan 300 fans, vijf bedrijven en drie accelerators mee.

Keynote
Naast een keynote van Ries bestaat het programma uit de cases van vier Nederlandse bedrijven die Lean Startup toepassen: Philips, Sanoma, Peerby en Twoodo. In de middag vindt een aantal roundtable-discussies plaats.

Als luisteraar van BNR Nieuwsradio maak je kans op een Engelstalig boek van The Lean Startup én een persoonlijke meet & greet met Eric Ries. Je moet hiervoor de code ‘BNRSPREKERS” gebruiken bij het kopen van je ticket. Voor informatie en tickets: http://bit.ly/eric_ries 

Gegevens

Datum:
2 maart 2015
Kosten:
€395
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
http://www.bnr.nl/sprekers/651230-1501/eric-ries

Locatie

B. Amsterdam
Johan Huizingalaan 763a
Amsterdam, 1066 VH Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative