Canadezen op bezoek

In de kielzog van het TV-programma ‘Grenzeloze Ambities’ wist de ABNAMRO de toegestroomde ondernemers wegwijs te maken in het internationaal bankieren. Zij brachten tevens een ambitieuze ondernemer mee die de weg naar de Aruba had gevonden; dhr. Dijkstra van TDSL/Esmee die zijn product, niet zonder tegenslag, ingevoerd kreeg op Aruba en nu de smaak van internationalisatie definitief te pakken heeft.

De ervaren en insprirerende Jan ter Haar wist het publiek te boeien met verhalen over internationaal zaken doen, inclusief de culturele valkuilen. Jan vertelde het publiek tevens welke hulp bij de Kamers van Koophandels te vinden is op het vlak van export en expansie. Als laatste bracht hij de PSB regeling bij de ondernemers onder de aandacht, een eenvoudige subsidieregling die je helpt bij de eerste stapjes in het buitenland.

Als derde was de delegatie uit Canada aan het woord. De delegatie bestaande uit medewerkers van de National Research Council en Industrial Research Assistance Program begeleid door de handels attaché van de Canadese Ambassade zijn voor een week in Nederland om ambitieuze high-tech bedrijven te ontmoeten om hen te helpen aan partners en mogelijkheden in Canada. Naast een presentatie over de high-tech structuur van Canada en de R&D mogelijkheden, biedt de aanpak van de Canadezen tevens een-op-een matching gesprekken aan. De lunch werd eveneens aangeboden door de Canadezen.

Canadese delegatie lunch

Comments are closed.

CONTACT

Elektronicaweg 14
2628 XG DELFT
The Netherlands
+31 88.28.48.605


serviced by Bokxing IT
secure & sustainable hosting by 1A First Alternative